Soovin toetada

“Igaüks andku nii, nagu ta süda on lubanud, mitte nördinult või sunnitult, sest Jumal armastab rõõmsat andjat. Jumal on vägev andma teile kogu armu rikkalikult, et teil ikka oleks kõike küllaldaselt ning et te oleksite rikkad iga hea teo tarvis.“

2Kr 9:7-8

LHV Pank – EE947700771001540869
SEB Pank – EE141010022027616005

Saaja: Tallinna Kalju Baptistikogudus

Meie kogudus töötab vabatahtlike annetuste toel.
Maine võib muutuda igavikuliseks. Teeme seda koos.

Annetuse tulumaksust mahaarvamiseks palun lisada selgitusse oma isikukood.

Alfa kursus

Alfa kursuse loengud jätkuvad Tetermanni majas neljapäeva õhtul algusega kell 18.30.

Mida Alfa tähendab:

Avatud kõigile, vaba sissepääs, sundimatu õhkkond.
Loengud, vestlusring, küsimused ja vastused.
Fantastiline pakkumine – meeldiv seltskond, õhtusöök, üllatusi.
Saad teada algusest ja niipalju, kui sulle sobib.

Alfa kursus on nüüdisaja populaarseim ristiusu põhitõdesid tutvustav kursus, mis loodi 20. sajandi lõpus Londonis Holy Trinity Bromptoni anglikaani koguduses. Lühikese aja jooksul on Alfa kursus levinud üle kogu maailma, kursusi peetakse juba rohkem kui 170 riigis. Kokku on sellel kursusel osalenud umbes 18 miljonit inimest üle maailma.

Alfa kursusi korraldatakse pea kõigis kristlikes uskkondades – katoliiklastest, luterlastest ja baptistidest kuni nelipühi- ja karismaatiliste kogudusteni. Alfa kursusi peetakse sageli koolides, vanglates, isegi ärides. Kursuse loengud põhinevad Nicky Gumbeli raamatul „Elu küsimused“, Logos, 1999.

Kursus algab kerge ühise einega, millele järgneb loeng, mis keskendub ühele kristliku elu kesksele teemale. Pärast loengut jagunevad kursuslased väikegruppidesse, kus arutletakse kuuldu üle. Väikerühmades püütakse luua meeleolu, kus igaüks võib küsida kõike, kaasaarvatud “rasked” küsimused. Väikegruppe juhivad rühmajuhid, kes on kohaliku koguduse liikmed.

Eestis on Alfa kursusi korraldatud nüüd juba üle kahekümne aasta! Antud kursust on peetud üheks kõige tõhusamaks ja vajalikumaks kursuseks, kus on huvitatutele tutvustanud kristluse põhitõdesid.  Alfa kursuse kaudu on pajud leidnud tee Eestimaa kirikutesse.

Kursusel osalemine on tasuta, eine eest on võimalik jätta annetus. Osaleda soovimisel palume eelnevalt registreeruda alfa@kalju.ee.

Väiksed Jõulud Kalamajas

Jõulupüha on nii kallis ja armas püha, et seda tahaks kohe kaua ja palju ning teistega jagada. Tahaks jagada häid soove, kuulda ja kaasa laulda neid erilisi laule, süüa piparkooke ja nautida juurde vürtsist glögi. Väiksed jõulud ongi selleks, et suurema hulga tuttavate, naabrite ja sõpradega juba varakult jõule pidada.

 

Tulemas on 15. detsembril:
– pannkoogikohvik oma hääduses kella 10-14ni
– lastele töötoad, nukuteatrietendus ja piparkoogimeisterdamine
– Kalamaja segakoori jõulukontsert kell 12
– jõuluturg, et ikka saaks siitsamast kuuse koju viia 11-14ni

 

 

15. detsembril Kalamaja kiriku hoovis!

Ilusat 1. adventi! Kaunil detsembrikuu laupäeval on Kalamaja kirikus ja hoovis palju huvitavat toimumas. Kalamaja segakoori kontsert kell 12, pannkoogikohvik, piparkookide valmistamine, lastele erinevad töötoad ja teatrietendus.

Tegevust terveks päevaks.

Facebook lehel kõige rohkem infot